Arts restaurant Oslo

Nøkkelinfo

År
2020
Sted
Aker Brygge, Oslo
Kunde
Miss Sophie AS
Kategorier
Interiør
Rolle
Interiørarkitekt

Mat møter kunst på Aker brygge

Med en fantastisk beliggenhet i Oslos finansområde åpnet restauranten Arts på vårparten 2020. Her kan man kikke på et yrende folkeliv i solen mens man nyter deilig mat og drikke - i stilige omgivelser.

Restauranten er resultatet av et samarbeid mellom gutta bak restauranten Miss Sophie og kunstgalleriet Fine Art, som bruker lokalene til å vise frem kunst av noen av samtidens største kunstfotografer, malere og grafikere. Samarbeidet legger til rette for en helhetsopplevelse, hvor man kan mingle i baren og ta turen innom galleriet i underetasjen før man nyter en middelhavs-inspirert lunsj eller middag i selve restauranten.

Legg merke til den skjulte døren, som går i ett med veggen.

Gulvet har fått et grafisk sterkt uttrykk og er gjennomgående i hele restauranten. En enkel fargepalett, rillet glass og messingdetaljer lar kunsten få spille hovedrollen i opplevelsen av rommet

Restauranten har også to chambre séparée, samt et større rom innerst i lokalet som kan bookes til spesielle anledninger. Disse rommene er gitt en dypere fargepalett med intim belysning og tunge tekstiler.