Nytt kontorlokale i Fornebuveien

Nøkkelinfo

År
2022
Sted
Fornebu, Bærum
Kunde
Privat
Kategorier
Interiør
Rolle
Interiørarkitekt

En sofistikert arbeidsplass

Sirkulære rom bærer alltid med seg en utfordring når det kommer til å lage en effektiv og god planløsning. Et kontorlokale krever velfungerende løsninger, hvor arbeidet skal kunne utføres sømløst og uten hindringer. I dette prosjektet var det i tillegg 5 forskjellige firmaer som skal jobbe i samme lokale. Det var viktig å skape en dynamisk planløsning, som legger til rette for gode individuelle arbeidssoner. Hvert firma har sine behov, og kontoret inneholder en rekke forskjellige måter å arbeide på. Arbeidsplassene er lagt rundt et felles areal i midten, som fungerer som en sosial kjerne hvor man møtes på tvers av tilhørighet.

Helt fra start var målet å skape en sofistikert arbeidsplass. På gulvet har det blitt lagt fiskebensparkett, og den overordnede stilen er hvite vegger, plassbygde løsninger i tre, og sorte detaljer. Resultatet er en arbeidsplass som spiller på de tradisjonelle ideene om et kontor, med et stramt og formelt uttrykk.

a.

I dette prosjektet hadde vi også ansvar for utførelsen, ved å styre byggingen, installeringen og budsjettet. Vi er opptatt av å sørge for et godt resultat. Derfor er vi aktive i å besøke byggeplass og ha god dialog med håndtverkere. Dermed sikrer vi en god utførelse, helt ned til den minste detalj.