Kontorlokaler for mediehuset JCP

Nøkkelinfo

År
2018 - 2022
Sted
St. Hanshaugen i Oslo
Kunde
Just Cruzin Productions - JCP
Kategorier
Interiør
Rolle
Interiørarkitekt

Et kreativt arbeidsmiljø i Oslo

Bekjentskapet mellom JCP og Wood A+D går langt tilbake i tid. Vi har hatt gleden av å bistå kommunikasjonshuset med hjelp til utvikling av deres kontorlokaler på St. Hanshaugen i Oslo - i flere runder.

I 2018 hadde bedriften vokst ut av lokalene sine, og ønsket å utvide med en ekstra etasje med arbeidsplasser, møterom og ulike arbeidssoner.
Resultatet er et lekent og variert kontorlokalelandskap som innehar et utall ulike soner, funksjoner og mulige arbeidsmåter. Man kan sitte ved arbeidsbord, i sofa eller hvor det måtte passe best der og da. 

I 2022 tok vi utfordringen med å re-tenke den opprinnelige hovedetasjen, og slo sammen flere rom for å skape et stort åpent fellesområde med kjøkken, spiseplass, ulike arbeidssoner og ny adkomst. Samtidig ble det også etablert en bar, et auditorium og enda flere møterom. Kjøkkenet fungerer både som arbeidsplass for kokken, kantine og festlokale, baren er ypperlig til fredagspils og andre anledninger. 

Utfordringen fra kunden var å designe et lokale uten «vegger og dører», men som likevel skulle ha en naturlig soneinndeling og oppdeling etter firmaets ulike avdelinger. Man skal helst ikke forstyrre hverandre, samtidig som følelsen av å være en del av et fellesskap er sentral.