Nøkkelinfo

År
2022
Sted
Oslo
Kunde
Carucel Eiendom/Heaven Scent
Kategorier
Interiør
Rolle
Interiørdesign

Nye dufter i Oslobukta

Heaven Scent er et konseptparfymeri med butikker i Oslo og på nett. Vi har bistått kunden med designkonsept og interiørdesign for deres nye butikk i Oslobukta. Området er et splitter nytt handelssentrum ved Munchmuseet og Operaen, med mange fine små butikklokaler og sterke butikkonsepter. Vi har bistått utleier Carucel Eiendom med utvikling av flere lokaler i området, deriblant Heaven Scent.

Mange av møblene har vi tegnet og fått produsert spesielt for dette prosjektet.

Parfymeriet håndplukker de beste nisje- og kultmerkene fra hele verden og fører et selektivt utvalg av parfyme, hud- og kroppspleie, hårpleie, make-up, interiørduft og hår-accessoirer. Utfordringen her ble derfor å utvikle et helhetlig konsept for en samling av ulike merkevarer og produkter, samt å sørge for godt med skjult oppbevaringsplass.

a.

Sammen med kunden har vi arbeidet med å utvikle et konsept som fremstår som en moderne og frisk farge- og materialepalett. Fokuset ligger på en samling av ulike teksturer fremfor farger, noe som skaper en enkel base hvor produktene får hedersplassen. Paletten er spunnet rundt et verk av kunstneren Nicolay Aamodt, som ble spesiallaget til butikken som en del av interiørkonseptet.

Fargene er hentet ut ifra et verk av Nicolay Aamodt, spesiallaget til butikken.

Det store bordet og kassadisken er kledd i fasadeplater fra Steni, som var til overs etter en fasadeproduksjon. Platene ble kuttet til på fabrikken og montert på sted. Til prosjektet utarbeidet vi både arbeidstegninger til byggeplass og møbeltegninger til produksjon i utlandet.

a.

Kassadisken er kledd i fasadeplater fra Steni, som var til overs etter en fasadeproduksjon.

Ønsker du å lese mer om hvordan vi jobber og hvordan prosessen var i dette prosjektet? Sjekk ut flipp-booken vår om prosess her:

Flipbook arbeidsprosess